General Idea Hooded Jacket,

Dit vind ik altijd heerlijk. Die online shops, die de moeite nemen om bijzondere labels in hun collectie op te nemen. Want het kan zijn dat ik onder een steen gelegen heb, maar het Koreaanse General Idea is bij mij niet bekend als een algemeen verkrijgbaar label. En als dat wel het geval is, dan zouden alle shops hier meer mee naar buiten mogen komen, wat een top lijn!

Deze Hooded Jacket bijvoorbeeld. Een donkerblauwe jas, met een fantastische contrasterende kleur rood op de schouders en de capuchon. Genoeg zakken om al je losse zooi in op te bergen, drawstrings her en der om je warmte in de jas en de regen erbuiten te houden. De afwerking is top, kijk bijvoorbeeld maar eens hoe die voering gedaan is. Jawel, een top jas!

Zoals gezegd, gevonden bij Oki-Ni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

" />