Nike Pegasus ’89,

Een van de vetste Nikes in een van de meest klassieke en herkenbare kleuren combinatie. De Nike Pegasus is al jaren een persoonlijke favoriet. De ’92 Pegasus was de eerste Nike welke ik ooit gedragen heb. De ’89 versie heeft wat mij betreft de meest herkenbare look. De lui bij JD Sports hebben een exclusief kleurtje voor de ’89 Pegasus op de kop getikt.

Deze kleuren combinatie kennen de meeste als een OG combo voor de Air Max ’87. Rood wit grijs, een ultieme combinatie die niet voor alle schoenen geschikt is. Deze Pegasus ’89 komt er echter verdomd goed mee weg.

Exclusief bij JD Sports.

Tags from the story
, ,
Written By
More from C4MIEL

Nike Blazer Vintage,

We blijven nog even shoppen bij FreshCotton vandaag. Ik had het schoentje...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.