Nike Air Jordan 13

Nog steeds zuur van het missen van die OG Max? Mooi dan heb ik hier wat ander rood witte heat van Nike. Nou ja, van Jordan. Of beter gezegd, de Nike Air Jordan 13. In een heerlijke wit rode colorway.

En deze schoen is gewoon lekker. Tinker haalde de inspiratie voor deze schoen uit de manier hoe Jordan speelde. Als een zwarte panter observeerde hij de tegenstanders en sloeg hij toe zodra hij zijn kans zag. Althans, zo zag Tinker dat. In de zool van deze schoen zie je die brainwave van Tinker het beste terug. Die heeft de vorm van de klauw van een panter. Maar ook de hologram op de zijkant is symbool voor die panter, het oog. Anyways, oud nieuws voor de sneakerfreak. Maar hey, zo maar foto’s droppen en een link naar de shop waar je ze kan halen is wel erg HB.

Oh ja, en deze liggen dus in alle maten op voorraad bij END. Of had ik dat al gezegd?

Nike AIr Jordan 13

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.