Ralph Lauren Camo Cords

Mijn lieve hemel, Ralph Lauren wat doe je? Met één item zorg je er voor dat ik me genoodzaakt voel om camo te gaan rocken en ook nog eens een corduroy broek aan te trekken. Dit is gewoon pure porno. Dit is Fuck Ivy and Evrything Else, maar dan zonder Marc. Dit is de broek die deze winter veel gedragen gaat worden. Dit is een juweeeltje. Dit is Ralph Lauren op zijn best.

De broek is een slim fit broek met een moddervette onlogische camo print. De stof is van corduroy, dat dankzij Sean Wotherspoon een heel stuk minder oudbollig is. Nu ben ik gezegend dat ik dezer dagen gewoon op kantoor kan komen in whatever the fuck ik aan wil hebben. Maar ik heb ooit een hele corporate job gehad, waar jeans en sneakers behoorlijk uit den boze waren. Gevolg was dat ik camo double monks ging rocken. Had ik daar nu nog gewerkt, dan had ik geleefd in deze broek van Ralph Lauren.

Ik zou hem zelf alleen iets anders stijlen dan de stylist van de Bijenkorf. Een gele polo en zwarte sneakers, really? Doe eens geen sneaker onder die broek en gooi een denim shirt of witte oxford cloth button down dan. Hele outfit meteen tachtig keer beter. Zo op de foto hieronder had het ook dsquared of balenciabracadabra kunnen zijn. Maar lost van dat, de Bijenkorf heeft deze broek ingekocht. Dus dikke props voor dat.

Polo Ralph Lauren Camo