Wie?

Dus je belandde op OurBubble en dacht: “WTF, wie zijn die gasten?” Logisch, ervaren we zelf ook wanneer we op een blog of online magazine belanden. Dus here we go.

OurBubble is eind 2010 tot stand gekomen nadat ik, C4MIEL, bij Zuid77 op de bank zat en we weer eens in een gesprek over schoenen terecht kwamen. Een van onze favoriete onderwerpen naast bier, sigaretten en stukgelopen relaties. C4MIEL had net een paar schoenen bij Thorocraft online besteld en was redelijk onder de indruk van de kwaliteit van het schoentje. Made in Vietnam, maar dan goed. Beide kendde het merk niet echt en gingen eens browsen wat we er over konden vinden.

Google resultaten waren nihil. Hoezo? Het was immers een prima schoen, maar op geen enkel Nederlandstalige site kon je iets aan info erover vinden. Natuurlijk waren daar Hypebeast, Selectism en Highsnobiety, maar niets in het Nederlands. Haast tegelijkertijd riepen we: “Shit, als geen Hollander hier over pent, dan doen wij het wel.” Waar we over schrijven? Gewoon shit die wij vet vinden. Spullen die we zelfs zouden kopen. Met een voorkeur voor alles van Hollands Glorie.

8 jaar later en een hoop WordPress frustraties rijker hebben we hulp gekregen van schrijvers als Gregor Christiaans, Gino Arendsz, Sir Mikey Snaps, Ralf “Resuk” van de Kerkhof en Willem Bos. Allemaal met hun eigen verhalen.

OurBubble is werkelijk onze luchtbel. Wanneer je vindt dat er zaken ontbreken, of dat je van toegevoegde waarde kan zijn voor de Bubble, join us! Gooi een mail naar info@ourbubble.nl en laat zien wat er ontbreekt.

Schrijf je uit naam van een PR buro of vet label, mail dan ons persberichten@ourbubble.nl account.

Disclaimer:

De foto’s op de site, op de foto’s welke we duidelijk zelf geschoten hebben na, zijn niet van ons. De foto’s zijn geleend uit persberichten, webshops en social media kanalen. Mocht hier een foto staan welke niet geplaatst mocht worden, laat het weten.