Ajanuka X Concrete ‘nice meeting you’ expo

NMY main

We hadden weer eens wat te doen vrijdagavond. Image store Concrete was het toneel voor de foto-expositie ‘Nice Meeting You’ van gastheer mister Ajanuka (Ajanaku.com). De fotoreeks was het resultaat wanneer je jonge meisjes een fototoestel geeft. Niet zomaar natuurlijk.

Arci Cultura E Sviluppo organiseert summer camps in een aantal landen om te werken aan een sociaal netwerk en kennis onderling te delen voor de jeugd in Africe, latin America en het Midden Oosten. Hierbij worden kids begeleid door vrijwilligers om lekker sociaal te interacten en workshops te volgen.

De bedoeling was dat de meiskes een inside blik zouden geven over het leven in een vluchtelingenkamp. De gevoelige plaat legde 5 dingen die ze leuk vonden en 5 dingen die ze niet leuk vonden vast. Het resultaat is tot en met 5 november te bezichtigen in Concrete’s expohoekje.

De presentatie is mede mogelijk gemaakt door  Absolut Vodka, Converse, ARCS en Concrete Image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.