Asics Gel Lyte III X Mita Sneakers

Dit jaar vond Asics het eens tijd om een lang en breed uitgemeten project te starten onder de naam Family And Friends. een project waarbij de hardloop gigant retailers en enthousiastelingen van het merk een kans gaf om samen te werken. Ik begin deze threat een beetje laat want we hebben al een flinke bups aan Samenwerkingen voorbij zien komen dit jaar. Namen als KoiKlub, Slamjam, 24Kilates, Tillman Lauterbach en het Amsterdamse Seventyfive hebben we dit jaar al bij de geselecteerde dealers voorbij zien komen. We zijn nog niet klaar. Er zit nog meer in het vat.

Deze maand is het de beurt aan de jongens van Mita. als officiele lanceerdatum is de 20e van november aangehouden.

De schoen is een bekend verhaal. De Asics gel lyte III waar we al een aantal samenwerkingen van voorbij hebben zien komen. Mita heeft er iets zwarts van gemaakt. En nu zou je zeggen dat zwart weinig nieuws is. Maar heel stilletjes hoeft zwart niet saai te zijn. Neem even de neus van de schoen onder de loep. Een heel subtiel tijgerprintje in zwartwaarden.  Witte zool en een inleg zool met een spannend tijgerprintje wat terug komt in de neus. Een zwarte schoen maakt weinig indruk maar daar maakt Mita een lange, panter geprinte neus naar.

Deze maand in een geselecteerd aantal winkels namelijk Seventyfive, Patta en Woei. In grote getalen zal dit pittige zwarte slofje niet verkrijgbaar zijn dus wees er snel bij. 20 November bij de genoemde winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.