Clarks Desert Boot x Ronnie Fieg

We kennen allemaal het succesverhaal van Ronnie wel. Van magazijn jongen naar schoendesigner, een stappenplan van 12 jaar. Laten we niet alle stappen door lopen maar vooral eens kijken naar de samenwerkingen die hij door de jaren heeft al heeft gedropt. Asics, Clarks Weaver boots, Sebago Nexus Project, Ralph Lauren boots en Red Wings boots.  Allen zijn hier netjes bij elkaar te vinden. Hier zitten echt wat prachtexemplaren tussen.

Niet verwonderlijk dat ook zijn laatste project mij weer blij maakt. De all time classic Clarks Desert boot is in zijn jubileumjaar, aan een opmars bezig. Dit jaar hebben we al meerdere smaken voorbij zien komen. Hier alvast een voorproefje van wat Ronnie Fieg met een Desert Boot kan. Laat ze maar vast deze kant op komen!

Ongetwijfeld verkrijgbaar via David Z, wanneer ze eindelijk uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.