Colette X Lacoste 12 Legends Rene Lacoste,

Colette X Lacoste  Legends Rene Lacoste

Voor wie designwinkel Colette kent is het geen verrassing dat ze daar in parijs weten wat ze doen. Het is immers niet hun eerste samenwerking met een vrij breed scala aan merken. Deze keer is de keuze gevallen op een reptiel. Lacoste is samen met Colette tot dit op het eerste gezicht vreemde schoentje.

De lijnen zijn simpel. Maar het vergt een goede tweede of derde blik om te zien dat het printje croc-skin moet voorstellen. Afgezet met een herkenbaar Colette-blauw randje, en ook al is het blauw vind ik het een gouden randje. Doen die jongens toch leuk daar! Wie zo’n setje wilt hebben zal even moeten wachten tot ongeveer de 12e van december en op het juiste moment bij het uiterst schaarse groepje retailers in de buurt moeten zijn. don’t worrie..niet in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.