Dickies Mason Boots,

dickies mason boots top

Over workwear gesproken. Eerder deze dag plaatste ik nog een stuk over de Zweedse juweeltjes van Dunderdon, workwear uit Göteborg. Daarbij verwees ik naar de alom bekende workwear van Dickies, wellicht werd de persafdeling wakker aldaar en dachten ze: “Verrek, wij hebben ook nog wat nieuws…”.

Het nieuws is binnengekomen, boots van Dickies. Stijlvolle chukka’s mag ik wel zeggen. Leuke details en subtiele branding maken dit schoentje toch wel tot een welkome aanvulling in mijn schoenenkast. Dus Dickies nu jullie toch zo aan het meekijken zijn, mochten jullie samples hebben, US10 is mijn maat. Voor een US13 weet ik ook nog wel een geschikt onderkomen. Meer info voor wat betreft  prijs en beschikbaarheid ontbreekt momenteel helaas nog.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.