Falcon’s ‘The Kestrel’,

kestrel downloadable falcon motorcycles kestrel rear right

Motoren vind ik alleen leuk als ze goed onder handen zijn genomen. Falcon Motorcycles heeft precies dat gedaan. Sterker nog. Ze hebben het motorblok van een 1970 Triumph Bonneville aan stukken gezaagd en opnieuw vorm gegeven. Less is more en in dit geval helemaal waar.

Ze hebben alles zelf in-house in elkaar gedraaid. Van frame, voorvork, gas tank, olietank, uitlaat en stuur tot de cylinders. Alleen bepaald belangrijke dingen hebben ze met rust gelaten. Het Resulteerde in een ouderwetse nagelnieuwe buikschuiver. Ok dat ze koplamp en achterlicht zijn vergeten is ze vergeven. Fraai stukje vakwerk mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.