Gitman Bros – Gitman Vintage,

gitman

Hoe het komt heb ik geen idee van, maar we duiken weer even terug in de tijd. Terug naar 1948. Gitman Bros maakt al shirts sinds 1948. Bijzonder aan Gitman is dat een groot deel van hun productie proces nog steeds in Amerika is.

Niet dat dit gegeven hun kwaliteit garandeert, maar in ieder geval kunnen we spreken van een legacy.De Gitman Vintage lijn is gebaseerd op stoffen uit de jaren 70 en 80, dit is de lijn waaruit ook onderstaand shirt komt. Een klassieke Oxford stof, slim fit, helemaal klaar.

Verkrijgbaar onderandere bij Très Bien Shop.

Tags from the story
, ,

2 Comments

  • Niet dat dit gegeven hun kwaliteit garandeerd, maar in ieder geval kunnen we spreken van een legacy.

    overweeg of het niet beter is de laatste d van garandeerd te vervangen door een t

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.