Harris Tweed X The North Face Purple Label,

harris tweed the north face purple label fallwinter collection

Harris Tweed maakt stoffen. The North Face maakt jassen en tassen. Los vind ik beiden al erg cool. Nu is er in Japan een licentiehouder dat zich schuilt onder de naam The North Face Purple Label. Die heeft de twee in de blender gegooid en het gevolg is een kleine collectie jassen en tassen.

Het enigszins stoffige imago met de kenmerkende grijze en bruine patronen heeft deze keer het veld moeten ruimen voor een opvallend ruitje. Voor zowel The North Face als Harris Tweed een behoorlijke ommezwaai. Bij de dealer op de hoek hoef je het niet te proberen want daar zal het niet te krijgen zijn. Je moet tenslotte altijd wat te willen overhouden. Of je probeert het bij  Nanamica.

harris-tweed-x-the-north-face-purple-label-2010-fallwinter-collection-0

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.