Johnstons Cashmere

Na het plaatsen van een artikel over een mooie sjaal van Paul Stuart stroomde de mailbox vol met commentaren over de prijs. Die was wel wat aan de hoge kant, maar zeg nou zelf, het was dan ook wel een hele mooie sjaal.

Om te laten zien dat het ook anders kan, hebben ze bij onder andere OiPolloi de sjaals van Johnstons Cashmere in het assortiment opgenomen. Johnstons Cashmere is een heel oud merk en met recht valt hier het woord heritage op toe te passen. De eerste producten werden in Elgin aan de Lossie rivier al in 1797 gefabriceerd. Nog steeds komen de accessoires van Johnstons uit dezelfde molen. Mooie geschiedenis en een mooie cashmere sjaal, ik dacht van wel.

Verkrijgbaar bij OiPolloi.

1 Comment

  • De sjaals van Johnston’s zijn inderdaad erg mooi! Ook veel nagemaakt, maar niet evenaard. Groetjes, Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.