Levi’s 505 X Cone Mills,

cone mills levis  limited edition

Levi’s en Cone Mills hebben de handen ineen gesloten. We hebben weer een jeans om naar uit te kijken. Waar Levi’s bekend mee is geworden is uiteraard de 501. Een broertje van de 501 is de iets strakkere 505. Uiteraard kan Levi’s best zelf een lap stof maken maar wat deze broek dan zo bijzonder maakt is dat ze dat voor deze keer hebben over gelaten aan Cone Mills, een van de laatste denimfabrieken in het kleine landje Amerika.

Samen hebben ze 505 broeken gemaakt van een niveautje hoger dan een gemiddelde jeans. Selfedge en in een ongewassen indigo. Individueel genummerd en in een mooi doosje. Ik kan dat wel waarderen. Spijtig genoeg heeft Levi’s geen plekken in de buurt waar je dit speciaaltje op kan pikken. Hij zal namelijk alleen verkocht worden in de flagship winkel in San Fransisco en in de Levi’s conceptstore in New York. Foto’s afkomstig van Hypebeast

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.