Marshall ‘The Major’

Bijna vijftig jaar is de naam Marshall dominant in de achtergrond van zo’n beetje elke beroemde band ter wereld. Daar waar het gaat om geluid kun je feitelijk maar één kant uit. Marshall! Deze know-how is verwerkt in elk onderdeel van elke Marhall koptelefoon.
Ik wist ook niet dat ze die maakte en was aangenaam verrast.

Met ‘The Major’ weet je zeker dat je een Marshall op je oren hebt staan. De hele ziel en zaligheid wordt gebundeld in deze hoog, hoog, hoogwaardige headphone. De afwerking met het karakteristieke vinyl, ook gebruikt op de versterkers, ademen de Marshall sfeer.

Ik vind het echt een parel van een headphone. Wel een ruige parel met een ingekapselde onevenaarbare legacy. Prijs en verkooppunten zijn voor Nederland onbekend maar neem een rijk gevuld spaarvarkentje mee want goedkoop gaat hij niet worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.