Meer Harris Tweed X The North Face Purple Label,

harris tweed the north face purple label  fallwinter houndstooth collection

Jawel, Harris Tweed en het Japanse ‘The North Face Purple Label’ hebben niet stil gezeten. En verstandig want voor wie de fel gekleurde ruitjes iets te veel deed denken aan carnaval hebben ze ook voor diegene een collectie(tje) gemaakt. Bestaand uit een Sierra Parke, Sierra bodywarmer en een Medium day-pack.

Deze keer heeft Harris de ‘Houndstooth’ stoffen ingeleverd. Een fraai en bescheiden motief wat erg goed werkt op deze gear. Ook deze items zijn helaas niet voor de gemiddelde sterveling weggelegd en je zal beter je best moeten doen om deze te pakken te krijgen. Wederom verkrijgbaar bij Nanamica.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.