Moleskine x PacMan,

pac man h w

Kijk het is heel simpel, ik schrijf veel in notitieblokken. En door de jaren heen heb ik een lichte voorkeur voor Moleskine notitieblokken gekregen. Waarom? Marketing. Daar zijn ze gewoon goed in daar bij Moleskine.

Door ons te vertellen dat alle grote schrijvers der aarde ook hun stukken geschreven hebben in hun Moleskin notebook, denken wij dat we ook kunnen schrijven omdat we een Moleskine notebook hebben. Logisch, nee, maar het werkt wel. In het kader van marketing komen ze uiteraard ook met limited uitvoeringen en deze PacMan variant kan ik persoonlijk goed waarderen. Hier te koop.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.