Momotaro Denim

Een jeans is toch blauw? Toch? Juist, niet dus. Kleur is even onbelangrijk wanneer het gaat om Momotaro jeans. Want naast de geijkte blauwe broeken maken ze namelijk nog andere leuke kleurtjes.

Wat vinden we bijvoorbeeld van deze ongeverfde denim? Momotaro doet ook wel blauwe broeken maken natuurlijk maar juist deze is leuk. Momotaro maakt broeken van een bovenste plank dat je er bijna niet bij kunt. Zo ook nu weer. Jeans met een detaillering waar je makkelijk aan voorbij gaat wanneer je elk jaar dezelfde 501 koopt. want deze Momotaro laat je heel stiekem heel stylish door het leven schuiven. De selfedge (zoals het hoort) komt terug in je aanstekerzakje. En waarom ook geen fijn stukje chambray als stof voor de zakken. Je ziet er niks van maar je weet dat het er zit. Een dikke plus 10 voor de beleving dus! Momenteel is deze Momotaro in elk geval te vinden bij Teneu de Nimes in Amsterdam. Waar nog meer? geen idee maar anders is dit jeansgeweld wel een tripje Amsterdam waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.