Om Bang van te worden,

Bang Olufsen beosound iphone dock

Bang? Bang en Olufsen wel te verstaan. Op hun gemakje hebben ze aan deze Beosound 8 dock gewerkt. Rustig opgelet waar Apple mee bezig is geweest. Resultaat is een bijzonder fraai geluids-systeem voor je Iphone, Ipod en Ipad. Ja, dat is echt waar. Je kunt op dit dock nu ook je Ipad plaatsen met een klein opzetstukje om muziek af te spelen. En de grap is dat het er dan nog steeds mooi uit ziet.

De koplampen zijn 2 speakers van 70 watt met elk een versterker. De bediening geschied middels een aanraakgevoelig paneel in de aluminiumbehuizing. En als je net lekker zit kun je natuurlijk ook gewoon de afstandsbediening gebruiken. Mocht je een ander apparaat aan willen sluiten dan is dat uiteraard mogelijk door gebruikt te maken van de AUX ingang. Pronken bij je vrienden behoort ook tot  de mogelijkheden want hij is te dragen. Wat alleen niet kan is in het park stoer doen met je design dockingstation. Het apparaat heeft stroom nodig en voor batterijen is geen plaats. Aan het stopcontact dus.

In November te koop bij de Bang & Olufsen dealers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.