Palladium 2010 Herfst/ Winter Collectie,

palladium fall winter footwear

Op een of andere manier is het velen niet gelukt om een imago-upgrade daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.  Je had ze vroeger en jaren later wil je daar niet meer aan herinnerd worden. Soms lukt het een enkeling wel. In dit geval hebben we het over Palladium. De canvas boot-achtige schoen met die gekke rubber neus.

De start is niet makkelijk geweest maar met het verleggen van de focus van het canvas naar andere materialen lijkt het nu helemaal goed te komen met Palladium. Ze blijven absoluut vasthouden aan dat ene model. laag, mid, hoog en nog hoger. Maar dit seizoen vonden ze het wel genoeg canvas geweest. Leer! en wat voor leer. Mooi premium leer, hoog niveau suede. Ondanks het verhogen van de materiele standaard is het prijsniveau nog steeds aangenaam te noemen. Een aantal modellen is voor geselcteerde retailers en zullen dus wat meer verstopt blijven. Ik gok er op dat een groot deel van deze premium collectie te vinden zal zijn In de PalladiumStore Aan de Leidschestraat in Amsterdam. Toch maar eens kijken.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.