Qwic X Oger

Hybride auto’s zijn in opkomst. Zorg voor de natuur is ieders verantwoordelijkheid. Groen is het nieuwe rijden. En hoe groen wil je het hebben! Het Nederlandse Qwic maakt electrische scooters. Dat is dus niet hybride maar echt schoon. Helemaal! De besparing voor de eigen portemonee kan ook erg interessant zijn met enige honderden euro’s wat je ermee bespaart.

Ok zuinig voor centen dus. Wat nog meer? Stil. Dat motorgeronk behoort tot het verleden. Je zuist iemand voorbij met een snelheidje van rond de 45 km en niemand die je hoort. Klinkt gevaarlijk dus ga er niet van uit dat iemand jou ziet. Opletten dus.

Scooters worden uitgevoerd in vele designs. Deze vond ik leuk. Het is namelijk een samenwerking met Oger. Je weet wel, die pakkengigant die tout bekend Nederland in het pak naait. Samen met Qwic hebben ze een scooter vorm gegeven wat heeft geresulteerd in een krijtstreep?! Als je dichterbij komt zal je zien dat de strepen zijn opgebouwd uit een herhaling van het logo van Oger. Toch leuk gevonden dat je nu naast je donker blauw krijtstreep ook op een krijtstreep kan scooteren. Geheel in stijl.

Kosten voor dit beestje zijn 3299 euro. Flink in aanschaf maar dat betaald zichzelf wel weer terug.  Te bestellen bij Oger en Qwic maar wel in gelimiteerde oplage. En hul je wel even in een strak gesneden su misura-tje zonder voering, dan kom je net even wat geloofwaardiger over.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.