Ralph Lauren Rugged Icons,

ralph lauren rugged icons collection hb

Ik kijk naar buiten en het ziet er koud uit. Dat zal ome Ralph ook gedacht moeten hebben toen hij opdracht gaf om deze juweeltjes in de online store te zetten. Het zal ook daar wel een koude dag geweest zijn. Dikke truien, lekker warm. Ook goed passend binnen de hele Heritage stijl van deze herfst. Iedereen moet toch zo’n trui in de kast hebben liggen.

De webshop barst van soortgelijke truien, maar daarnaast zijn er ook shirts, tassen, schoenen en broeken te vinden in deze collectie. Hieronder nog een kleine impressie van de beschikbare accessoires.  Meer info: RalphLauren.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.