Size? x SNS x PUMA Dallas,

size sns puma dallas

Je hebt wel eens dat je instant fan bent van een schoen. De schoen komt uit en meteen voel je een gemis. Wat je daar aan kunt doen is een setje aanschaffen. Puma kennen we van een sterke hang naar hun classic stijlen als de Suede, Clyde, Basket. en dat doen ze heel goed. Met de komst van de ‘Dallas’ kunnen we weer een extreem krachtig schoentje toevoegen aan de reeks. Ok dat was de Dallas want dit schoentje is op zich zelf al een beest van een slof.

Dit is wat je krijgt als je het engelse Size? en het zweedse Sneakers’n’stuff aan de mogelijkheden laat snuffelen. Reden is de viering van het tien jarig bestaan van de engelse sneakerwinkel. Het zal me werkelijk waar worst zijn waarom ze het doen. ALS ze het maar doen.

De samenwerking heeft geresulteerd in een tweetal schoenen. Size? heeft gekozen voor een super leer in het navy waar een knal rode buitenzool onder staat te schreeuwen “koop mij!”. De zweden zijn van plan ten strijde te trekken in een leger groen canvas met een off-white buitenzool. De een is brutaal de ander ingetogen maar allerminst saai!

Beide kleuren zullen geproduceerd worden in een klein aantal van slechts 250 paar. Waar ik blij van word is we deze schoentjes gewoon kunnen bestellen. er wordt namelijk naar Nederland verzonden!! Ze zijn te krijgen hier en hier .  Ze komen de 13e November uit tot dan zullen we het moeten doen met de plaatjes. nou ja..prima toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.