Temple Laptop tas,

temple laptop briefcase

Iemand een tassie voor zijn of haar laptop? Temple heeft vrij recentelijk een Ipad sleeve gemaakt en hebben ingezien dat niet iedereen een Ipad heeft. Daarom komt Temple nu met een tas. Gewoon voor je laptop. Temple heeft voor deze serie tassen een berg originele vintage leger duffle’s aan stukken geknipt.

En een leuk detail is dat ze deze tas lekker met de hand voor ja aan elkaar stikken. Echter heb je niet alleen een estetisch verantwoorde tas. Ze rammen er ook nog de nodige nuttige vakken voor je doorheen. Een vak voor een lader en andere snoertjes, een vak voor een telefoon(hoewel je die best in je broekzak kan hebben, maar toch), plekje voor je koptelefoon en een vak waar je een externe harde schijf in kwijt kan. Dit fraais kun je al de verantwoordelijkheid geven voor het dragen van je laptop voor een miezerige 478 dollar. En als je toch ook nog een Ipad hebt. Daar is ook nog een vakje voor! Wil je de tas hebben. Nog even geduld. Vanaf 12 november in de onlineshop van Temple te koop.

temple-laptop-briefcase-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.