The Amsterdam Show. Parra in Tokyo

De eerste die het post ben ik niet nee. Maar als persoonlijk enthousiasteling van de zichtbaar geworden waanbeelden van de Amsterdamse creatieveling vind ik het dan wel weer cool dat hij er wel staat en hangt. De expositie is al langs een aantal reuze dorpen getrokken zoals Londen, Berlijn, New York, LA en Parijs. Deze keer strijken zijn vliegende vogelbekdieren neer in Tokyo.

Naast werken van hem als Parra zijn er ook items te zien van zijn kledingmerk Rockwell en wat dingen die hij heeft gedaan voor Nike Sportswear. Mocht je toch rond dolen in Tokyo, van 6 tot 14 november. Cat Street, Jingumae 5, Harajuku, Tokyo, Japan

Tags from the story
, , , , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.