Vans California Era 45,

vans era ca leather tortoise

Vans kennen we wel. De vergane canvas schoentjes waar je op door blijft lopen. Om dat te zeggen is wellicht wat kort door de bocht, maar gelukkig bewijzen ze ook keer op keer het tegendeel. Vans maakt namelijk hele mooie schoenen. Neem als voorbeeld deze Era 45 uit de California serie.

Een hoger geschaald muiltje met een paar plakken kwaliteits leer waar je dankbaar voor in je handjes knijpt. Fraaie contrasterende bruin tinten in een premium leer met nubuck. En dan een gum zool, koperen vetergaatjes en een leren veter om het af te maken. Het schoentje staat gepland voor deze winter en is nog niet zeker of de geselecteerde “California’ dealers zich ook in Nederland bevinden. We wachten af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.