124.351 Japanse tekens,

Soms surf je op het web en kom je op sites in talen die je niet spreekt. Dan wil je hele verhalen schrijven over het gevonden plaatje, maar is er heel weinig informatie te verkrijgen, om precies te zijn, 124.351 Japanse tekens aan informatie. Wat weten we meer over deze briljante schoenen?

Het zijn Aldens op een 379X leest, inderdaad de oude Amerikaanse leger schoen uit de Tweede Wereldoorlog. Deze zitten volgens de Goodyear methode vast aan een slanke Vibram zool. Deze combinatie is gekozen door de Japanse vrienden van Beams Plus en pakt in mijn optiek zeer goed uit.

Beams Plus heeft ze momenteel in de verkoop.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.