Archos 10.1 Internet Tablet

Niet al te lang geleden kon je hier een vernietigende column vinden over de Samsung Galaxy Tab, vandaag komt daar een een klein schepje bovenop. Alles wat in de column stond was waar. Bovenal was dat ding gewoonweg VEEL TE DUUR! Waarop baseer ik dat?

Zie hier de Archos 10.1 Internet Tablet. Eenzelfde nutteloos artikel als de Samsung Galaxy Tab, maar dan goedkoper. Dat rechtvaardigt direct de aanschaf van dit apparaat. De prijs is meer dan de helft goedkoper dan de Samsung en het kan hetzelfde. Enige wat ontbreekt is 3G, maar tethering met je mobiel kan gewoon, dus ook mobiel heb je internet.

De unit is bijna overal al uitverkocht, en dat terwijl die over een week pas officieel uitgegeven wordt. Ik heb die van mij gisteren ontvangen en ben als een kind zo blij.

Pre-order die van jou nu bij Dixons of PDAShop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.