Betaalbare klassieker,

Hier bij OurBubble hoeven artikelen niet duur te zijn om geliefd te worden. Een paar Nikes kan mij net zo goed raken als een paar mooi vervaardigde Aldens. Geld is niet de reden waarom een artikel mooi is. De prijs maakt soms een product nog bijzonderder dan deze eigenlijk al is.

Neem bijvoorbeel deze Timex klok. De prijs is laag, in mijn optiek, belachelijk laag. Zeker als je kijkt naar de afkomst van dit merk. Eigenlijk bestaat Timex al sinds 1854, begonnen als de Waterbury Clock Company. Na 156, bijna 157, jaar kunnen we toch wel stellen dat we het hier over een product met heritage hebben. Deze historie vind je dan ook terug in deze klok uit de Timex Originals serie.

Nomad heeft deze klok in het assortiment.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.