Blauwe red bricks?

Yep, redbricks zijn happening. Hier een voorproefje op de lente! Vorig jaar waren er al veel White Bucks in het wild te vinden, komend jaar gaan we er vrolijk mee door. Mar met een twist, dan kan iedere kleur gewoon op een rode Dainite zool gemonteerd worden.

Mark McNairy is de creatief directeur van Woolrich Woolen Mills en blinkt uit in het moderniseren van traditionele producten. Neem deze schoenen uit zijn nieuwe lijn bijvoorbeeld. Longwings in blauw nubuck goodyear welted op een traditionele Red Brick Dainite zool. Ik zie deze wel met een khaki chino, omslagje, Gitman shirtje, mooi vhals truitje erop et voila. Klaar ben je.

Waar anders verkrijgbaar dan bij Epaulet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.