Clarks Desert Boots, nu de echte..

Wellicht een overkill aan desert boots de laatste tijd hier en hier, maar ja, het is OurBubble. Het gaat over wat wij stylish en verantwoord vet vinden. Nu kan ik niet voor de hele Bubble spreken, maar iets in mij zegt mij dat deze uitvoering van de Clarks Desert Boot meerdere mensen blij maakt.

Radio Eva heeft deze keer de samenwerking met Clarks Orignals gezocht. Het resultaat mag er zijn. Ok, misschien is paars niet je kleur, gelukkig wordt deze schoen geleverd met een diversiteit aan veters waar je u tegen zegt. De schoen zelf, tsja, het is een Clarks Orginal Desert Boot, daar kan je bijna niet fout mee gaan.

Uiteraard verkrijgbaar bij Radio Eva zelf.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.