Clarks x Atmos x Harris Tweed

Wanneer je een schoenmerk in combinatie met Atmos noemt, dan weten de kenners al dat er zonder twijfel iets bijzonders op het netvlies gaat verschijnen. De Japanse winkel heeft al zoveel succesvolle samenwerkingsprojecten achter hun naam staan, dat alles met Atmos een knaller moet zijn.

Deze keer pakken ze de samenwerking op met het jubilerende Clarks Originals en het eveneens jubilerende Harris Tweed. Twee klassiekers in de mix. Atmos heeft weer een bijzonder smaakvol resultaat gebracht. De basis is de Weaver Boot van Clarks Originials, aangekleed in zwart suede en zwartgrijs Harris Tweed stof. Een mooie verschijning.

Verkrijgbaar bij Atmos en Eproze.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.