Desert Boots, maar dan anders..

Ik vind de lijn van de Desert Boot een van de mooiste contouren voor een schoen ooit. Dat gezegd hebbende is dit jaar dus echt genieten. De Clarks Desert Boot  hebben we in tal van combinaties gezien dit jaar. En verschillende labels komen met hun visie op de desert boot. Variërend van heel mooi tot heel lelijk.

De boots van Opening Ceremony vallen in de eerste categorie. Duidelijk geval van heel mooi! Verkrijgbaar in leer en suède, de hier afgebeelde zwart suede variant heeft mijn lichte voorkeur, maar ze mogen allemaal wel in een 43 en 47 opgestuurd worden naar onze redactie.

Alle maten en kleuren zijn verkrijgbaar bij Tres Bien Shop.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.