DQM Mesa Flanels

De een denkt aan hippies bij het horen van de naam San Fransisco en ik denk aan HUFSF. Maar dat is niet vreemd met mijn skate achtergrond. Kieth Hufnagel is daarin een van de helden. En nog steeds. Nu omdat hij zijn kleine winkeltje heeft uitgebouwt tot een heel label. Kleding, schoenen, skateboards, alles eigenlijk. Maar goed, Daardoor blader ik nog wel eens door de onlinestore van deze Huf.

En ik klikte wat heen en weer en stuite op deze flanel. Prima passend bij de Duffle coat van eerder vandaag. Ja, ik vind flanels wel aangenaam. Dressed maar niet te en net iets warmer. En mocht je in het bos bomen willen hakken. Kan geheel in stijl!

Wie zich niet kan bedwingen: HUFSF

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.