Een chino voor in de winter

Een mooie chino heeft vaak een groot nadeel,  deze is gewoon te koud in echt winters weer. En dat is jammer, want een chino leent zich goed om te dragen op een paar glij vrije Timerblands of Workerboots. Gelukkig heeft Filson, zoals vaker, hier een oplossing voor bedacht.

De nieuwst chino van Filson is uitgevoerd in extra sterk katoen, iets grover dan een normale chino, en gevoerd met zacht en warm flanel. Yes yes, ik zei: “Gevoerd met zacht en warm flanel!” Buitengewoon stijlverantwoorde oplossing tegen de kou. Best een mooi broekie, al zeg ik het zelf.

Via de Filson webshop zit je er warmpjes bij.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.