Een mooie wollen trui,

Zo eenvoudig als de titel is deze trui. Een mooie wollen trui, gebreid in Ierland. Dat is dat eiland naast Engeland, waar ze meer huizen hebben dan inwoners hebben . Maar goed we dwalen af. Truien breien kunnen ze daar wel. In dit geval gaat het om een visserstrui.

Deze trui komt van Drakes, Drakes London is een label voor fijnproevers. Bij Drakes vragen ze zich bij het ontwerpen niet af of het goedkoper kan, nee ze vragen zich af hoe het beter kan. En dat blijkt, de prijzen liegen er niet om. Maar ook voor wat betreft design zijn ze gewoon goed bezig.

Gewoon online bij Drakes te bestellen.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.