Een Paraplu?

Nog niet zo gek lang geleden berichtte we over het Amsterdamse denimwalhalla Tenue de Nimes en wat er in het verschiet lag: Samenwerkingen. Wat nog niet prijs werd gegeven was met wie. Ook nog niet wat. Uiteraard iets met denim. Maar wat ik niet verwacht had.. een paraplu?

Zoals het hoort doen de jongens het geheel in stijl. De denimdandy’s hebben een paraplu met denim uit hun mouw geschud. Partner in crime is London Undercover. Deze heren kun je het parapluvakmanschap wel toevertrouwen. Terug naar dit pluutje. De denim buitenkant is leuk maar de onderschat de binnenkant niet. De Japanse (alweer Japan?!?) illustrator Hiyoko Imai heeft dit onderhanden genomen. Leuk detail! Wie het niet kan laten om zijn plu te matchen met je broek. Ze zijn nu te koop bij Tenue de Nimes en bij de onlineshop van London Undercover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.