Een verschil van dag en nacht,

Vaak wordt een duo pack schoenen gelanceerd en is slechts 1 schoen mooi, zoals altijd het geval met de Jordan packs. Deze keer is alles anders, kijk zelf maar. High and Low heeft de smaak te pakken. Na hun samenwerking met Reebok, nemen ze deze keer de 577 van New Balance onderhanden.

Thema van dit tweetal is dag en nacht. Bij de dag wordt gedacht aan blauwe lucht, mooi strand weer, zomerse BBQ’s en ondergaande zon. De nacht is duister met maneschijn uitgebeeld in 3M materiaal. Yes yes, 3M, dus per definitie goed! Beide schoentjes zijn gewoon knallers.

Hou deze site in de gaten voor beschikbaarheid.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.