Epaulet Selvedge Jeans

Wellicht herinneren jullie de Aldens by Epaulet van een week of twee terug. Ik zocht daar zelf nog een mooie jeans bij. Dat moeten ze bij Epaulet zelf ook gedacht hebben. Mooie schoenen, maar welke broek moet ik hier bij aantrekken?

Als je dan de juiste Selvedge Jeans niet kan vinden, laat je het toch zelf maken. De denimstof komt van de 110 jaar oude Kurabo Mills uit Japan en is volgens Epaulet traditie verwerkt tot broek in de Verenigde Staten. En hiermee Epaulet heeft wederom een juweeltje gemaakt.,14oz Selvedge raw denim jeans. Een geweldige broek!

Enkel verkrijgbaar bij Epaulet zelf.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.