Gloverall Short Monty Duffle

Ik kan het niet helpen. Ik vind Duffle coats echt vet. Heel er warm zijn ze niet maar op iets minder koude dagen heb je wel een erg fraaie jas. Vreemd genoeg voor iemand die duffle coats zo vet vind.. Ik heb er nog steeds niet eentje in mijn garderobe hangen. Maar wellicht…

Ik vind deze wel erg mooi eigenlijk. Oi Polloi heeft een exclusief kleurtje gekregen van Gloverall. En isn’t it a beauty!? Yes it is! Het kortere model dan de originele Monty geeft deze duffle een iets casual-feel? Ik bedoel, opa draagt een lange.. Ik ben toch in de veronderstelling dat ik hipper en jeugdiger ben dan mijn opa. Zodoende, deze korte versie biedt uitkomst. Voldoende zakken in deze 90%wol/10%nylon blend. Dus ik ga zo eens kijken of ik mijn maat kan vinden.

Hebbe, hebbe, hebbe? Oi Polloi

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.