Slechte muziek, mooie schoenen,

slechte muziek mooie schoenen

Vans kennen we allemaal en heeft geen verdere introductie nodig. Gorilla Biscuits, zal een gebrek van mij zijn, maar kende ik nog niet. Na een beetje Google en Youtube zoekwerk, begreep ik snel dat er een reden is dat ik Gorilla Biscuits niet ken. De heren maken takkeherrie.

Gelukkig hebben ze een betere smaak in schoenen. Voor Vans hebben ze de Classic Slip-on en de Sk8-Hi voorzien van een nieuw kleurtje. Persoonlijk vind ik de Sk8-Hi erg aangenaam ogen, het is mij dan ook een raadsel hoe mensen met een slechte muzieksmaak, zo’n mooi schoentje kunnen bedenken. Oordeel zelf maar.

Verkrijgbaar in de lente bij Vans.

Tags from the story
, , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.