Het Harris Tweed jaar,

Vanwege het zoveeljarig bestaan van Harris Tweed stofjes hebben we dit jaar wel belachelijk veel nieuwe producten gezien die gemaakt waren met, of voorzien zijn van een dergelijk lappie stof. Nu 2010 bijna ten einde is mag er nog wel 1 maal een Harris Tweed feature op OurBubble langskomen, toch?

Dat dacht ik ook wel ja. Pherrow’s, een Japans label dat sinds 1991 kleding en accessoires maakt met een vintage werkkleding look, heeft zojuist een nieuwe tas gelanceerd. Een messenger bag met een zacht leren voering en een buitenkant volledig gehuld in Harris Tweed stof. Met hier en daar een subtiel merklabeltje is dit toch wel een hele nette tas.

Verkrijgbaar bij Take-5, begin maar met sparen!

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.