Het is bijna kerst,

En dit jaar vind ik dat kerstprints weer mogen. Bij voorkeur op truien en vesten die mijn opa ook gedragen zou hebben, maar dan net iets subtieler. Net als de Gloverall Duffle van eerder deze week, het is opa’s outfit met een moderne twist. De maker van dit moois deze keer, NN.07. Weer een leuk kleiner label met op bijna ambachtelijke wijze gemaakte producten.

Deze cardigan met de naam Liverpool is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zelf ga ik voor deze afgebeelde combinatie. Mooi shirtje erbij een een paar goeie jeans en klaar ben je. Laat de kerstdagen met die bergen sneeuw maar komen.

Kopen kan je hier, meer over NN.07 vind je daar.

Tags from the story
, , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.