LG, Lang Geleden…

Lang geleden was het dat ik onder de indruk was van een LG telefoon. De Chocolate was in haar tijd echt een top toestel qua looks. Ok, de kwaliteit was niet super, maar de prijs was goed en het design was strak. Een tijd lang waren ze bij LG het spoor bijster. Toegegeven, met de Optimus 7 waren ze alweer redelijk op weg.

Maar vandaag heeft LG bekend gemaakt dat vanaf maart 2011 zij de Optimus 2X gaan leveren in Nederland. De eerste aangekondigde dualcore smartphone. In theorie zorgt een dualcore processor voor een lagere accubelasting en hogere prestaties! Verder specs: Android 2.2 (2.3 volgt later), dualcore Cortex-A9 processor, 4″ display, 1500mAh accu. Cijfertjes cijfertjes, wat levert het op? Een erg vet toestel wat zomaar kan zorgen dat ik mijn BlackBerry ga inruilen in maart.

Prijs en definitieve beschikbaarheid zijn nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.