Nee, dit zijn geen Crocs!

Dit zijn Swims, wat ze doen? Heel simpel, ze zorgen ervoor dat je favoriete schoen gewoon gedragen kan worden ondanks het belabberde weer. Je wil niet dat je Cordovan Aldens een rommelig patina krijgen van de pekel en de sneeuw. Je wil dat ze gewoon mooi glimmend blijven.

Hoe dan? Het is een overschoen, een soort regenjas voor je schoenen. Bijkomend voordeel van deze overschoenen, je traditionele leren zolen krijgen tijdelijke winterbanden. Jazeker, je kan stijlvol op plaats van bestemming komen, zonder uit te glijden en zonder dat je je schoenen iedere dag moet poetsen. Ook leuk voor onder de kerstboom.

Verkrijgbaar bij het bekende adres voor schoenverzorging: Quality-Shop

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.