New England shirt company

Ergens in Fall River in Massachusetts staat een fabriek. Die fabriek staat er al een slordige 200 jaar. Hier komen de shirts van New England Shirt Company vandaan. Hun wens: “We hopen dat onze shirts van nu de vintage shirts van de toekomst zijn.”. Dit betekend zoveel als, we maken shirts die gewoon belachelijk lang mee moeten gaan.

Hoe ze het doen? Handwerk, mooie stoffen, sterke garen en gewoon veel ervaring. Hun dress shirts heb ik minder mee, maar hun sport shirts zijn gewoon stuk voor stuk helemaal top! Neem nou deze, een shirt van Europees linnen vermomd als originele madras. Toch een puik stukkie vakwerk lijkt mij.

Meer over New England Shirt company weten? Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.