OakStreet Bootmakers, briljant

Ik heb een schoenfetish, ik geef het toe, ik ben er eerlijk in. Ik heb een onstilbare honger naar meer schoenen. En niet iedere schoen volstaat. Een sneaker maakt mij gelukkig, maar de nieuwe sneaker merken kunnen mij weinig bekoren. Daar blijf ik op de gebaande paden. Echter voor de casual schoen ben ik altijd in voor wat nieuws.

Op deze zoektocht kom je dan af en toe een merk tegen en dan denk je daar moet ik meer mensen over vertellen. Dit blog is geboren uit die gedachte. OakStreet Bootmakers is zo’n merk, ze zijn al langer op mijn vizier, maar vanaf vandaag moeten jullie het ook kennen! Ze hebben eindelijk ook een serie boots online, variërend van huntingboots tot de hier afgebeelde camp boot.  Stuk voor stuk handgemaakte juweeltjes.

Eindelijk hier online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.