Over schoenen gesproken..

De Frequent Flyers van dit blog weten dat wij een zwak hebben voor schoenen. Dat is vandaag maar weer gebleken. Buiten alle sneaker merken hebben we nog twee favorieten. De een hebben ze zojuist gehad, de ander is ook al eens hier en hier voorbij gekomen. We hebben het over Alden.

Ongekende topkwaliteit schoenen, de klasse straalt er vanaf. Het mooie van Alden is dat ook zij regelmatig de handen ineen slaan met retailers en andere labels. Na Frans Boone en Epaulet is het nu weer de beurt aan Context. Zij komen nu met een Roy Boot vervadigd ui een geöliede grove nubuck. Mooi schoentje, niet waar?

Ook hebben? Surf naar Context.

Tags from the story
, , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.