Praktische handschoenen,

Op een blauwe maandag ben ik krantenbezorger geweest. Iedereen, die ooit post of kranten bezorger is geweest, weet dat tijdens de wintermaanden gewone handschoenen volkomen onpraktisch zijn. Ik had destijds afgeknipte wollen handschoenen. Deze waren overbodig geworden toen ik besloten had geen kranten meer rond te willen brengen.

Althans, ik dacht dat ze overbodig waren. We leven in een nieuwe tijd, smartphones hebben ingewikkelde trackpads of touchscreens. Deze zijn in de winter met handschoenen niet meer te bedienen. Om nu nog handschoenen af te knippen ging me wat ver, gelukkig biedt Norse Projects de oplossing. Mooie handschoenen en je iPhone kan je gewoon blijven gebruiken. Top toch?

Verkrijgbaar bij onze vrienden van OiPolloi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.